Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat, luni, ca PSD trebuie sa puna in aplicare programul de guvernare pe zona de salarii si pensii.

"Ministrul Finantelor a dat niste explicatii ieri. Azi, din pacate, nu a fost prezent la grup (grupul senatorilor PSD - n.r.) pentru a dezvolta acele explicatii. Eu cred ca este obligatoriu ca PSD sa se tina de ceea ce a promis si sa procedeze la punerea in aplicare a programului de guvernare pe zona de salarii si pensii. Si noi am spus ca le majoram la anumite intervale de timp care sunt foarte bine stabilite", a afirmat Tutuianu, potrivit Digi24.

"Documentul privind o posibila inghetare a salariilor bugetarilor, prezentat de senatorul PNL Florin Citu, este unul public, trimis Comisiei Europene, si reprezinta un document de lucru, o posibila varianta", a declarat sambata, la Digi24, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

El a precizat, totodata, ca exista si o propunere de aplicare a legii salarizarii pana in 2020, in loc de 2022.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.