Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "nu putem sa avem niciun fel de performanta si eficienta cu un Guvern condus de doamna Dancila, de domnul Valcov si de statul paralel de la Scrovistea".

"Noi, cei de la Pro Romania, consideram ca orice fel de remaniere, schimbare de ministri, in acest moment inseamna, pur si simplu, ceea ce se traduce in limbaj romanesc: bagi sobolanii in sac, ii amesteci si ii scoti iarasi. Nu putem sa avem niciun fel de performanta si eficienta cu un Guvern condus de doamna Dancila, de domnul Valcov si de statul paralel de la Scrovistea. Daca exista orice fel de formula prin care pana la 1 ianuarie sa avem un alt Guvern sustinut tot de PSD, de ALDE - sau orice alta formula mai larga de sustinere e foarte buna -, noi, parlamentarii Pro Romania, vom vota in favoarea acestei idei. Ideea ca mai schimbam ministrii unui baron revoltat cu ministrii unui baron care il sustine pe Dragnea e ceva ce in niciun caz nu aduce o solutie, ci, pur si simplu, se refera la chestiuni care nu au legatura cu interesul nostru.

Cred ca solutiile sunt sa vorbim pe fiecare proiect de lege si daca putem, dupa aceea, sa vorbim de un nou Guvern. Altfel, motiuni, asa, de ochii cui? De fapt, nu le urmareste nimeni. Mi se par absolut neserioase si pierdem timpul cu ele. (...) Ideea de guvernare a fost compromisa in ultimul an prin Guvernul Dancila, dar si ideea de Opozitie a fost total compromisa cu PNL. Probabil, nu stiu, USR, Ciolos, vor reusi sa faca intr-adevar o miscare politica pe centru-dreapta - cu adevarat, nu ce face PNL - si noi incercam sa facem o miscare politica pe centru-stanga, care sa fie o miscare politica, nu ceea ce se intampla acum in conducerea PSD. Deci sustinem orice demers care este serios. Deocamdata, de la PNL nu am vazut niciun demers serios. Si nici nu am mari sperante, ca sa fiu sincer", a spus Ponta, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.