Presedintele Pro Romania este de parere ca formula este una extrem de simpla atunci cand vine vorba despre reusita unui demers politic, fiind nevoie de oameni de valoare si competenti.

"Nu am pus procedura de excludere pentru ca avem toti si experienta si tendinta de a exclude pe cei care nu ne plac, pe cei care nu-s de acord cu seful. E un mesaj pe care cei care vor sa il auda il vor auzi.

Pentru reusita unui demers politic formula e extrem de simpla. Iti trebuie oameni de valoare si competenti, nu obedienti, nu yesmeni (persoana care spune "da" la orice), nu prieteni din zona, din orasul, din scoala ta, ci pur si simplu oameni pe care ii recomanda competenta si succesul pe care l-au avut in domeniul respectiv. In al doilea rand iti trebuie proiecte de constructie pe termen lung. Poti sa castigi alegeri doar fiind contra sau spunand jos X, dupa care, si ati vazut in Romania, vine a doua zi: l-ai dat jos pe X, OK, fa tu acum. A, nu, eu am stiut sa-l dau jos, eu nu stiu ce sa fac mai departe.

Stiu foarte bine cat de important este de cine de inconjori cand pornesti la un drum. Stiu foarte bine si cunosc pe pielea mea sa crezi ca ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel, care iti vor binele si de fapt doar asteapta momentul sa te vanda sau sa te injunghie pe la spate", a declarat Victor Ponta, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.