Deplasarile externe la Senat au scapat de sub control. "Suntem intr-o situatie de criza financiara, da?", sustine Calin Popescu Tariceanu.

"Ni se cam termina banii. In ciuda acestui lucru, recunosc ca am esuat in a controla deplasarile si de a tine in frau aceste cheltuieli. Cert este faptul ca bugetul de anul acesta, fiind aproape dublu fata de bugetul de anul trecut, de acum doi ani si aproape de doua ori si jumatate mai mare decat bugetul din 2016, in octombrie vom termina banii, vom cheltui toti banii pe anul acesta pe deplasari externe si aproape toti banii pe diurna.

Avem anul acesta un buget de 2.070.000 de lei pentru deplasari externe, fata de 1.000.000 anul trecut, 900.000 acum doi ani, 1.100.000 acum trei ani sau 1.000.000 acum patru ani. In ciuda acestui fapt, banii, daca ritmul este mentinut de colegi si deplasarile nu se vor opri, se vor termina in octombrie (…) La diurna, probabil, putem sa facem o mica economie, dar la cheltuieli materiale luna asta, daca mai venim cu doua seturi de aprobari, mai mult ca sigur se vor termina banii", a informat chestorul Senatului, Tanczos Barna (UDMR).

Presedintele Senatului sustine ca este o "criza financiara".

"Stiti ce se intampla? Suntem intr-o situatie de criza financiara, da? Nu mai vorbesc de celelalte, care domina tot timpul", a spus liderul ALDE, citat de hotnews.ro, care citeaza Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.