Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, confirma ca documentul publicat de senatorul liberal Florin Citu este real si ar fi fost trimis la Bruxelles.

"Este un document trimis Comisiei Europene", a spus Teodorovici la Digi 24, tinand sa mentionezez ca documentul prezinta "un scenariu, o posibila varianta", si ca orice guvern trimite la Bruxelles asemenea scenarii.

"In cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta", a mai precizat el, citat de hotnews.ro.

"Face o confuzie in ce spune si ce gandeste (n.r.: Florin Citu). Spune ca Romania raspunde CE in reducerea cheltuielilor publice. Trebuie spus ca nu e criza la nivelul bugetului, nici la nivelul aplicarii legii pensiilor sau salarizarii. Oricat e de mare impactul, PSD si-a respectat promisiunile. Documentul vorbeste despre o astfel de abordare si va spun calculele: legea salarizarii are aplicabilitate pana in 2022. M-ati auzit spunand ca as aplica legea intr-un termen scurt. Ca legea salarizarii sa fie aplicata integral pina in 2020. E un scenariu propus in acest sens Comisiei Europene",
a declarat Teodorovici anterior la Romania Tv.

Florin Citu a publicat un document din care ar reiesi ca PSD urmeaza sa introduca masuri de austeritate in anul 2019.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.