Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a primit cea mai puternica palma, dupa ce Comisia de la Venetia a solicitat "renuntarea la mutilarea Codurilor penale in favoarea infractorilor".

"Palma usturatoare primita de la Comisia de la Venetia trebuie sa opreasca distrugerea justitiei de mafia PSD&ALDE.

Tudorel Toader a primit cea mai puternica palma: Comisia de la Venetia cere renuntarea la mutilarea Codurilor penale in favoarea infractorilor.

Mai exact, Comisia de la Venetia a remarcat ca modificarile aduse infractiunilor de coruptie - abuz in serviciu, dare de mita, trafic de influenta si delapidare – si modificarile aduse prescriptiei si marturiei mincinoase slabesc lupta anticoruptie. Modificarile aduse Codului de procedura penala trebuie remodificate si ele! Tot cosmarul pe care noi il traim acasa, noaptea, ca hotii si acum ziua, ca hotii este si pe masa Comisiei de la Venetia.

Pana si solutia lui Toader de a amana noile criterii de pensionare a magistratilor a fost primita negativ de Comisia de la Venetia, care cere abrogarea acestei prevederi.

Toader trebuie sa plece acasa! La fel si Iordache-Alta intrebare care conduce comisia parlamentara speciala de modificare a legilor din domeniul justitiei.

Toader se scufunda in mlastina penibilului: ca sa scape de orice vina, zice acum ca nu el a propus modificarile la Codurile penale. Mai este si las! Si se tine si de scaun!

Bruxelles, Strasbourg, toate capitale europene si de peste ocean vad ce face coalitia toxica. Dragnea si Tariceanu nu mai pot pacali pe nimeni.

Nu mai merge ca PSD&ALDE sa conduca Romania in interesul propriu. Ori o conduc pentru oameni, ori au tradat-o!", a scris Monica Macovei pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.