Fostul premier Sorin Grindeanu, care in prezent este presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), a dezvaluit ca salariu are, sustinand, in gluma, ca are probleme acasa pe marginea acestui subiect.

"Am o chestiune personala sau doua pe care vreau sa le spun. Poate la voi am mai mult succes decat am la colegii vostri din Bucuresti. Va rog sa ma ajutati sa nu mai am probleme acasa. Fac un apel la voi si va spun ca de abia am reusit sa o conving pe nevasta-mea. Sa stiti ca nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Asa ca toata istoria asta, acum daca intrebi pe oricine si s-ar face un sondaj, cred ca noua din zece ar spune ca Grindeanu are 10.000 de euro pe luna.

Am facut apelul asta pentru ca sunteti mult mai apropiati de mine si sa ma ajutati ca luna de luna, sotia mea care este o cititoare de presa, sa nu mai mearga pe anumite cai gresite, imi pare rau ca nu am venit cu fluturasul. Mi-as dori, sa ne intelegem, sa am un astfel de salariu, dar nu e cazul"
, a spus fostul sef al Executivului, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.