Fostul premier Dacian Ciolos, a afirmat miercuri ca a afirmat miercuri ca ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este "o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte".

"Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui sa iasa de urgenta la pensie daca doreste sa beneficieze de actuala pensie speciala care i-a fost oferita. Rezistenta in fata ticalosiei este o proba de onoare si demnitate. Este imperios necesar sa ne demonstram ca Romania in anul Centenarului nu este un esec social. Ca nu acceptam dictatura hotilor si a impostorilor. Ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte", a spus Ciolos, potrivit jurnalul.ro.

Totodata, Dacian Ciolos a afirmat ca "este o rusine" ceea ce fac PSD si ALDE cu sistemul de justitie.

"Vedem ca sunt dispusi sa faca orice pentru a scapa de puscarie si a ramane la putere. Distrug sistematic si premeditat sistemul de justitie pentru ca isi inchipuie ca vor scapa. Mituiesc functionari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul intr-o disperare fara seaman si nemaiintalnita intr-o societate democrata. E o lectie pentru noi, pentru ca nu ne putem astepta la altceva de la niste oameni care cred ca bugetul statului le apartine personal si cand sunt pusi in fata evidentelor incearca sa distruga justitia pentru a nu suferi consecintele", a mai spus Ciolos, pe platforma Romania Impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.