Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat miercuri in legatura cu confirmarea prezentei pestei porcine in judetul Teleorman si daca sunt probleme in acest sens la ferma fiului sau.


Liderul social-democrat sustine ca vede "rau" prezenta pestei porcine in toata Romania, nu doar in Teleorman, noteaz antena3.ro.

"Il vad rau. Vad rau tot fenomenul, adica prezenta pestei porcine in Romania, nu numai in Teleorman", a raspuns el dupa ce a fost chestionat cum comenteaza faptul ca ANSVSA a anuntat ca pesta porcina a ajuns si in judetul Teleorman.

De asemeneam, intrebat daca a vorbit cu fiul sau daca sunt probleme la ferma, raspunsul sau a fost: "Nu am discutat. Inca nu sunt angajat acolo, deci nu am discutat si nu prea ma intereseaza. Nu ma ocup eu de ea. Neavand bani de acolo, neavand salariu de acolo, nu e preocuparea mea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.