Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca nu se pune problema sa revina in PSD si ca, in opinia, sa, problemele fostului sau partid nu se vor rezolva nici daca pleaca Liviu Dragnea.

"Nu ma intorc la PSD nici eu, nici cei de fata. Va spun ce am in minte in acest moment si ce ganduri avem cu Pro Romania pentru o constructie pe termen mai lung. (...) Evident ca eu vorbesc in special cu oameni care au votat PSD sau m-au votat pe mine, dar sunt si oameni, multi, destui, care mi-au spus: 'imi place de tine, te-as vota, dar n-o sa votez niciodata un PSD-ist'. Deci, sigur ca stim cui ne adresam cu acest proiect. Eu n-am plecat din PSD doar pentru ca am avut o problema personala cu Dragnea. Eu am avut o problema cu directia in care merge PSD. (...) Acum lucrurile se duc inapoi spre anii 90 si, din acest punct de vedere, nici nu ma vad inapoi in PSD, nici nu vad ca daca pleaca Dragnea se rezolva toate problemele. Dimpotriva, s-ar putea sa fie probleme mai grave. Apropo de acea scrisoare a celor care s-au revoltat contra lui Dragnea, eu nu eram de acord cu nimic din acea scrisoare", a spus Victor Ponta, potrivit News.ro.

Reprezentantii Pro Romania din judetele Satu Mare, Bistrita Nasaud, Maramures, Salaj, Bihor, Mures si Cluj au avut, marti, la Cluj-Napoca, o intalnire de lucru, la care au participat Victor Ponta, Daniel Constantin, Sorin Campeanu, Nicolae Banicioiu, Ioana Petrescu.

La conferinta de presa au participat si fostii ministri Aurelia Cristea si Ioan Rus.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.