Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca va sesiza Avocatul Poporului privind ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei.
"Noi am solicitat comisiei juridice sa evalueze posibilitatea de a identifica noi elemente de neconstitutionalitate si chiar daca nu mai avem niciun pic de incredere in acest Avocat al Poporului, macar ne vom face datoria sa sesizam Avocatul Poporului cu ceea ce consideram noi ca e neconstitutional. Desi Avocatul Poporului imi raspunde cu o intarziere de un an de zile. (...)

Vom face acest demers pentru constiinta noastra si, intr-un fel, sa-i mai adaugam un pacat in spinarea domnului Ciorbea, privitor la incapacitatea domniei sale de a-si exercita functia de aparator al drepturilor si libertatilor individuale ale cetatenilor si nu de sluga a PSD-ului, indiferent cine este la putere. Ordonanta e grava, va spun sincer, va genera consecinte grave
", a spus Orban, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.