Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila despre proiectul OUG pe legile justitiei, si ca prim-ministrul s-a declarat "destul de intrigata" de textul ordonantei.

"I-am transmis dnei Dancila, ca din punctul meu de vedere, ce am spus ramane cat se poate de valabil. Dansa a spus ca este destul de intrigata, a zis ca dansei nu i s-a spus ca o sa fie asa cum a iesit. A zis ca discutiile pe care le-a avut erau legate de ordonanta de urgenta.

Mi-a zis: "Am vazut proiectul si nu inteleg de ce a aparut asa, pentru ca mie nu asta mi s-a spus ca trebuie sa fie urgent, mi s-a spus ceva legat de vechimea de pensionare si de corelarea intre numarul necesar pentru alegerea si revocarea membrilor CSM". Ii zic: "Da, pai asta am zis eu public". Si zice: "Pai asta mi s-a spus si mie, ca despre asta e vorba", a declarat Serban Nicolae, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.