Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, ca nu exclude posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie achitat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

"Nu. Eu m-as bate pentru achitare. Eu nu exclud posibilitatea ca Dragnea sa fie achitat. Vad ca tot songul public este Dragnea va fi condamnat. E complet de cinci. Nu stii niciodata ce se intampla. Nu ai cum sa fii linistit. Eu as spera", a declarat Traian Basescu, potrivit News.ro.

Traian Basescu a spus ca nu toti cei cinci judecatori au fost alesi prin tragere la sorti, ci doar patru, iar al cincilea a fost numit.

"Adica, putin o nerespectare a legii. Tocmai la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca, totusi, din 2004 toti cei cinci judecatori din completele de cinci trebuiau sa fie trasi la sorti", a mai spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.