Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seara ca Guvernul este "la genunchiul broastei" in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene.
In materie de absorbtie a fondurilor europene suntem la genunchiul broastei. Suntem in al cincilea an, de exemplu, si pe Programul Operational Investitii Mediu, pe zona de infrastructura de transport, n-am inceput niciun proiect nou de investitii in cinci ani. E si prostie, si incompetenta si cred ca si rea intentie. Cred ca este rea intentie.

Uitati-va la meciul care este intre Corina Cretu si Guvernul Romaniei, in conditiile in care Corina Cretu este comisar pus de PSD, nu e pus de noi. Si Corina Cretu spune: puteti finanta autostrada Iasi - Targu Mures pe fonduri europene. Si guvernul in loc sa foloseasca fonduri europene, pe care n-are capacitatea sa le cheltuiasca din programul asta de infrastructura mediu, zice ca face pe PPP. Este de noaptea mintii! Nu poti sa faci contract de parteneriat public-privat fara procedura de selectie competitiva, n-ai cum sa faci, nu exista nicaieri in lumea asta
”, a spus Orban, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.