Codrin Stefanescu a sustinut pentru G4Media ca evaluarea ministrilor din guvernul Dancila, in vederea unor posibile remanieri, urmeaza sa fie incheiata "cel tarziu duminica".
"Sunt trei tipuri de evaluari. O evaluare o face premierul Dancila la Guvern. A doua evaluare o facem la partid pe tot ce inseamna programul de guvernare, vedem toate schemele si graficele. Noi avem masurile pe saptamani, nu pe luni. Ministrii explica de ce au intarziat, de ce o anumite masura sau lege a fost intarziate. Unele se justifica, actele nu. Aceasta evaluare de la partid pleaca la primul ministru

A treia evaluare pe care o face tot partidul este legata de promovarea mesajelor catre mass media. Cate conferinte de presa au facut, care a fost ratingul, cate comunicate de presa au dat, la cate intrebari au raspuns din partea mass media, la cate emisiuni au participat, cu grafice, si au explicat ce au facut. Toata aceasta monitorizare de media merge tot la primul ministru, care va avea trei dimensiuni: analiza pe care o face singura, analiza programului de guvernare facuta de partid si analiza pe presa. Premierul vine cu concluzia in CEX si discutam pe fiecare in parte"
, a declarat Stefanescu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.