Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat marti ca isi va spune parerea despre rezultatul referendumului pentru familie in cadrul Comitetului Executiv National al PSD si a mentionat ca "poporul are intotdeauna dreptate".

"Vom realiza o analiza in cadrul forului statutar cel mai inalt, adica in cadrul Comitetului Executiv, imi voi spune si eu punctul de vedere, ca si ceilalti colegi. Cu siguranta, se vor trage niste concluzii si se vor lua niste masuri. Asa este si statutar, si democratic", a declarat Firea, raspunzand unei intrebari, dupa inaugurarea unui bust al laureatului Premiului Nobel pentru Pace Elie Wiesel.

Intrebata daca este multumita de rezultatul consultarii populare, Firea a spus: "Poporul are intotdeauna dreptate!".

Ea a fost de parere ca romanii au devenit mai toleranti.

"Cred ca da si ar trebui sa fim mai toleranti, mai intelepti si sa avem viziune si sa consideram ca lumea se civilizeaza si nu ne intoarcem cu 20-30 de ani in spate", a mai spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.