Elvira Sarapatin, deputat PSD, nu intelege de ce referendumul pentru redefinirea casatoriei nu a obtinut suficiente voturi pentru a fi validat si sustine ca ar propune repetarea lui, in acelasi timp cu alegerile europarlamentare.
"E de neinteles. Eu nu imi explic acest fenomen. Dar publicitatea agresiva facuta de cei de la USR si mai multi, sa stiti ca a prins in randul populatiei si, din partea noastra, pentru ca si noi suntem vinovati, ceilalti... nu a fost destul de bine. Nu a fost, nu stiu cum sa va spun si sa va explic, pentru ca noi nu am facut pre campanie de informare", a spus Elvira Sarapatin, deputat PSD.


Intrebata de ce nu a facut PSD campanie de informare, ea a spus ca acest lucru li s-a interzis politicienilor din PSD, revenind apoi asupra acestei afirmatii: "Pentru ca din punct de vedere politic ni s-a interzis asa ceva. Sa nu ne asumam politic. Nu ni s-a interzis. M-am exprimat gresit. Si atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt. Cred ca populatia o sa-si dea seama de greseala pe care a facut-o. Eu am fost personal si am informat. As sustine sa se repete acest referendum odata cu alegerile europarlamentare”, a mai declarat Elvira Sarapatin.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.