Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat ca formatiunea pe care o conduce va vota o forma a legii offshore care sa permita efectuarea exploatarii resurselor naturale.

"Am avut discutii si cu cei de la celelalte grupuri, am avut discutii si cu cei care reprezinta investitorii. In mod clar, eu, cel putin ca fost prim-ministru in perioada in care s-au pornit explorarile, stiu cel mai mult despre ceea ce s-a facut si despre ceea ce se poate face. In primul rand, noi vom vota pentru un proiect de lege care sa permita efectuarea exploatarii, pentru ca unii vor sa le opreasca, sa nu se faca deloc. (....) Eu cred ca avem o resursa naturala pe care trebuie sa o exploatam dupa ce am explorat-o", a spus Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a afirmat ca Pro Romania isi doreste ca discutiile legate de acest subiect sa fie transparente.

"Noi suntem pentru transparenta discutiilor. Faptul ca de patru ori s-a schimbat proiectul de lege dupa discutii discrete, pe sub mana, pe sub usa, ori purtate in birou la Dragnea este cel mai rau lucru. Nu se poate ca resursele naturale ale unei tari sa le decida un om la el in birou fara sa ne spuna si noua ce se discuta. Vom vota dupa ce avem in fata niste documente si date foarte clare", a adaugat Ponta, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.