Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca esecul referendumului de la sfarsitul saptamanii trecute nu reprezinta un motiv de demitere a guvernului.
"Nu stiu cine a vandut referendumul, nu stiu cine l-a cumparat. Daca ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi intamplat nimic rau, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tariceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor si s-a intors cu problema referendumului. Dar nu cred ca din cauza Bruxelles-ului a esuat referendumul. Unii au vorbit despre casatoria dintre om si capra, altii despre casatoria dintre femeie si cocos, unii au crezut ca e o manevra de-a lui Dragnea.

Esecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din functia de presedinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleaca atunci cand vor opozantii sau oamenii, ci cand vrea partidul. Dragnea nu trebuie sa isi dea demisia din cauza esecului referendumului
", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Romania TV, potrivit Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.