Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei este unul neconcludent, avand in vedere ca nu s-a atins cvorumul.
"Am spus ca in acest referendum trebuie sa dam posiblitatea ca exercitiu democratic cetatenilor sa se exprime. (...) Dar ceea ce am vazut in spatiul public, dupa incheierea referendumului, nu-mi place. Acest referendum este comentat ca a fost o victorie pentru unii si o infrangere pentru altii. Din partea mea, este un rezultat neconcludent, pentru ca nu s-a atins cvorumul. (...)

Logica pe care o vad tot mai mult prezenta in societate si la nivelul partidelor politice nou-aparute - USR, miscarea domnului Ciolos - nu o inteleg. Cred ca trebuie gasit un numitor comun. Daca fiecare avem pozitii cat mai radicale, mai extremiste, Romania nu va reusi sa progreseze. (...) Rezultatul reflecta lipsa de interes a cetatenilor pentru acest subiect"
, a mentionat Tariceanu, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.