Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, s-a aratat dezamagit de rezultatul referendumului.

"Eu personal, ca un om care a votat la referendum <pentru>, sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca trebuie sa cautam explicatii in afara uneia fundamentale, care este aceea a dezinteresului, a indiferentei a bunei parti a electoratului fata de aceasta tema. Nu sunt sociolog, nu am urmarit cu foarte mare atentie campania care s-a dus. Tot ce pot sa va spun este ca absenteismul masiv la un referendum, indiferent de genul lui, nu e de bun augur", a spus el, citat de hotnews.ro.

De asemenea, el a mai tinut sa mentioneze pentru Mediafax ca esecul referendumului nu trebuie distribuit niciunui partid politic.

"Eu nu cred ca esecul referendumului trebuie plasat, distribuit neaparat actorilor politici pentru ca, in fond, este o initiativa cetateneasca, au fost 3 milioane de oameni. Sigur ca actorii politici si-au jucat fiecare rol, mai bine sau mai rau, dar cred ca e mai putin important sa gasim vinovati. Asta e realitatea, asta a fost raspunsul electoratului"
, a mai precizat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.