Dupa esecul referendului pentru redefinirea familiei, senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, a transmis un mesaj, sustinand ca nu s-a trecut testul prin care Romania "putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina".

"Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina.

Prezenta celor aproape 4 milioane de romani nu a fost suficienta pentru a sustine Referendumul initiat de societatea civila, insa acesti romani pot fi mandri ca si-au facut datoria civica si morala fata de natiune, iar eu le multumesc pentru acest lucru.

Sunt convins ca alte milioane de romani, care au decis sa ramana acasa, au aceleasi sentimente ca si cei care au participat la consultare, insa manipularea si campaniile anti- Referendum au fost, din pacate, definitorii pentru ei.

Ce ne ramane de aici inainte? Chiar si fara modificarea Constitutiei, sacralitatea familiei traditionale trebuie aparata de catre noi, alaturi de ceilalti romani, care isi vor da seama ca s-au lasat manipulati, punand in pericol notiunea de familie", a aratat senatorul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.