Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca prezenta scazuta la referendum s-ar putea datora faptului ca majoritatea oamenilor nu a simtit ca exista o problema urgenta care trebuia rezolvata.
"In primul rand, nu cred ca ar trebui sa cautam vinovati - cautand vinovati sigur ca vom da raspunsuri nu neaparat corecte sau nu neaparat potrivite realitatii. (...) Si nu exista un singur raspuns, banuiesc eu ca pentru marea majoritate a oamenilor nu a existat aceasta problema urgenta care trebuie rezolvata, pe de o parte. Pe de alta parte, sunt convins ca unii au simtit ca este extrem de politizata o problema care nu este de natura politica.

Au existat manipulari din toate partile, care deruteaza oamenii si, mai ales daca problema nu li se pare foarte urgenta, aceasta deruta nu ajuta la mobilizare sau la o prezenta mare la vot. Deci, sunt convins ca exista mai multe tipuri de raspunsuri, exista mai multe argumente pentru cei care au stat acasa si nici nu trebuie sa cautam neaparat vinovatii si nici nu cred ca trebuie sa cautam probleme la popor. Poporul tot timpul are dreptate
", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.