Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu a facut un apel catre cei care au sustinut referendumul pentru revizuirea Constitutiei si catre cei care au preferat sa il boicoteze sa inceteze cu reprosurile reciproce si cu "cuvintele grele".
"A trecut...chiar a trecut ziua de ieri. Dar trebuie sa treaca si haul. Si cuvintele grele. Si reprosurile. Nu ma dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tau...dar sa ne oprim. Exista suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care sa explici orice...de ce am mers, de ce ai stat acasa, dar astazi e luni si poporul, cu bunele si relele lui, a decis. De astazi preotul tau e tot preotul tau, pastorul la fel.

Mereu s-a spus sa-i luam in calcul pe cei care stau acasa, sa-i intelegem, ca au argumentele lor, au protestul lor iar acum cei care au stat acasa trebuie sa-i inteleaga pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Si a fost manifestul nostru. Si sunt parte a celor din Sangeorz, cu care m-am vazut in toate aceste zile, care au avut aceleasi argumente cand au participat... pesedisti sau antipesedisti, ortodocsi, catolici sau neoprotestanti. Suntem un singur oras, unul frumos si divers. Voie buna!
", a scris Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.