In urma rezultatului referendumului, fostul premier Victor Ponta sustine ca "PSD, PNL si PMP vor deconta politic ticalosia si prostia acestor lideri egoisti, total depasiti de modul in care gandesc romanii".

"Politicieni imorali si necinstiti, profund detestati de popor (cum sunt Dragnea, Basescu sau Ludovic Orban) au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii civile si cultelor religioase - sperand sa isi aroge niste voturi care nu le apartin! Iar rezultatul este, iata, negativ!

Sunt convins ca majoritatea covarsitoare a romanilor isi iubesc familia si cred in valorile acesteia - nu vor insa sa isi dea votul pentru avantajul politic al unor ipocriti si manipulatori cinici - nu vor sa primeasca lectii despre familie de la Dragnea si Basescu ! Nu vor sa o vada pe Dancila spunand la Bruxelles despre Referendum exact invers decat ce spune la Bucuresti!

PSD, PNL si PMP vor deconta politic ticalosia si prostia acestor lideri egoisti, total depasiti de modul in care gandesc romanii.

Ps - va aduceti aminte de alegerile de la Federatia Romana de Fotbal cand candidau Lupescu si Burleanu / in ultima saptamana, fiind convins ca Lupescu va castiga , Liviu Dragnea s-a trezit sa spuna cum il sustine el incercand sa isi aroge voturile pe care urma sa le primeasca acesta / rezultatul este ca a castigat Burleanu spre surpriza tuturor! Cei care au promovat 'Referendumul pentru Familie' au patit acelasi lucru!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.