Codrin Stefanescu a declarat ca rezultatul referendumului pentru familie este un esec al romanilor si al Romaniei si ii invinovateste si pe Klaus Iohannis pentru rezultatul votului.

"Romanii au venit la vot in numar gigant, 4 milioane de romani au venit la vot. 4 milioane e o cifra.

Daca vorbim de boicotul opozitiei, putem spune ca toata aceasta actiune are un efect advers fata de aroganta cu care au discutat in spatiul public si modul in care s-a comportat Iohannis, sa nu iesi sa spui ca vei veni la vot, sa ceri sa nu se vina la vot, ceea ce e constitutional.

Uitati-va la cozile din diaspora, pe ultimele secunde la ora 21.00 au fost cozi.

Halucinant cum s-au comportat in sectiile de vot presedintii de sectii care s-au retras inainte de vot, ca sa se intarzie votarea.

Au facut tot ce e e posibil omeneste sa se se boicoteze acest demers. N-a fost un referendum politic, a fost asumat, o chestiune civica.

Este un esec al romanilor si al Romaniei in general, era o chestiune importanta, poate nu a fost suficient doua saptamani pentru campania de promovare, trebuiau mai multe dezbateri”, a spus Codrin Stefanescu, dupa incheierea referendumului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.