Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat sambata, la iesirea de la urne, ca desi a votat considera ca acest "referendum a fost confiscat si se transforma intr-un demers inutil".

"Am votat din respect fata de initiativa cetateneasca si fata de ideea consultarii populatiei prin referendum", a spus Raluca Turcan.

Prim-vicepresedintele liberal a mai precizat ca referendumul a fost confiscat de cei "care fac parte din acest guvern, care au organizat acest referendum, cu dorinta de a acoperi din neajunsurile care astazi marcheaza Romania, de la pesta porcina, pana la cresterea preturilor si scaderea puterii de cumparare. Ca sa nu mai vorbim de incercarile disperate de a acoperi dorinta de albire a dosarelor si fuga de justitie. Din nefericire, din cauza acestui comportament politic, acest referendum a fost confiscat si se transforma intr-un demers inutil", a adaugat Raluca Turcan.

Aceasta a votat sambata, la sectia 42 de la Scoala Generala nr. 15 din municipiul Sibiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.