Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, la Alba Iulia, ca va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei si este convins ca vor iesi la vot.

Chestionat daca, in opinia sa, referendumul pentru redefinirea familiei va indeplini pragul electoral, ministrul a spus ca spera ca acest lucru sa se intample si de asemenea, el este convins ca romanii vor iesi la vot.

"Eu spun ca la referendum voi vota "Da", asta spun. Asta voi face eu la referendum. Eu sper ca referendumul sa aiba numarul de 5,7 milioane de participanti. Sunt convins ca romanii prin traditia, obiceiurile lor si intreaga istorie a noastra, sunt convins ca vor veni la vot si vor vota.

Fiecare voteaza ce crede el. Eu voi vota "Da" la referendum", a spus Paul Stanescu, la Prefectura Alba, dupa ce a participat la o intalnire cu primarii din judet, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.