Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca urmeaza sa trimita joi la CSM draftul ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei pentru a obtine aviz.
"Draftul l-am trimis inainte. (...) Am luat solutie cu solutie, am discutat-o cu argumente si contraargumente. Am avut sapte propuneri, toate au fost agreate, fiecare au fost considerate necesare pentru evitarea unor disfunctionalitati. Care e actul normativ prin care putem corecta legile justitiei? Ordonanta de Urgenta.

Noi stim ca Comisia de la Venetia nu e deschisa la OUG, dar nu-i deschisa la ordonantele care au rolul de a ocoli procedura parlamentara, constitutionala. In cazul acesta, e vorba de preintampinarea unor mai efecte mai putin dorite. (...) Dansii au agreat de comun acord, au exprimat agrementul pentru adoptarea unei OUG in sensul celor discutate
", a declarat Tudorel Toader la Romania TV, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.