Fostul premier Victor Ponta sustine ca locul Romaniei continua sa fie in Uniunea Europeana si cetatenii nu ar trebui sa aiba de suferit in urma actiunilor unor oameni politici.

"Locul Romaniei este in Uniunea Europeana - sunt mandru ca sunt roman dar sunt mandru si ca sunt european! Dincolo de frustrari si nemultumiti trebuie sa facem Europa sa functioneze mai bine si Romania sa fie mai puternica si mai respectata - NU sa iesim din UE!

In dezbaterea din Parlamentul European criticile au venit din partea TUTUROR grupurilor politice / dincolo de atacuri absurde “macoviste” s-a cerut Romaniei sa nu distruga justitia si regulile democratice pentru interesul unui singur om / raspunsurile penibile ale Vioricai Dancila ( care a vorbit crezand ca se afla in Bucuresti la o televiziune prietena) nu au facut decat sa irite pe toata lumea!

Guvernul PSD condus de Adrian Nastase a purtat toate negocierile pentru aderarea noastra la UE / Guvernul PSD Ponta a fost recunoscut si respectat ca un partener egal de ceilalti lideri europeni / votantii PSD sunt oameni care stiu cat de mult conteaza pentru agricultori subventiile europene, pentru infrastructura si educatie fondurile nerambursabile, pentru tinerii nostri posibilitatea de a merge la universitati din Europa si pentru milioane de conationali dreptul de a munci in toata Uniunea!

Romania si romanii NU trebuie sa fie sanctionati pentru lucrurile rele facute de Dragnea & Dancila , de tot felul de frustrati care apar la televizor si de slugile lor care sunt doar cu gandul la functii, contracte si pozitii pe lista PSD!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.