Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a decalarat ca saptamana viitoare coalitia va vota Legea offshore.

"Sunt convins ca vom gasi o cale discutie si un consens cu toti colegii, si de la ALDE si de la alte partide in comisiile respective reunite, acum ca fiecare va vota sau nu, vom vedea, dar sigur a noastra coalitie PSD-ALDE va vota saptamana viitoare un astfel de proiect", a precizat Teodorovici, potrivit dcnews.

Cu privire la tensiunile din coalitie, Teodorovici a spus ca sa va gasi cu siguranta o cale de mijloc.

"Am avut azi o discutie cu Varujan Vosganian si eu zic ca gasim cu siguranta calea de mijloc", a spus ministrul Finantelor.

El a precizat ca in primul rand se va discuta in acele comisii reunite care trebuie sa definitiveze raportul pe aceasta lege, pentru a aduce toate explicatiile din punct de vedere al bugetului.

"Aici este un lucru foarte bun ca se discuta, ca toti sa fie convinsi ca ceea ce se voteaza este cea mai buna versiune, nu doar pentru Romania ci ca sa gasim calea de mijloc. Noi ca tara sa castigam mult mai mult decat castigam astazi, pentru ca stim foarte bine este foarte mare potential, dar in acelasi timp pentru ca ALDE sustine foarte mult aceasta chestiune, foarte logica de fapt: si investitorul privat sa fie atras, sa fie determinat sa faca in Romania acele investitii", a adaugat Eugen Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.