Mihai Fifor, vicepresedinte PSD, a declarat luni seara ca nu poate sa se dezica vreodata sau sa plece de langa liderul de partid, Liviu Dragnea, omul care i-a acordat sansa a doua mandate de ministru.
"Eu nu pot sa ma dezic vreodata sau sa plec de langa liderul de partid vreodata, omul care la urma urmei mi-a acordat sansa a doua mandate de ministru. Sa nu uitam, am avut si mandatul de ministru al Economiei - un timp scurt, e adevarat - dar dupa aceea m-a investit cu increderea de a fi ministrul Apararii Nationale, o demnitate care nu este de ici, de colo.

Eu fac parte dintr-o echipa de care nu am sa ma dezic niciodata si aceasta echipa a facut lucruri extraordinar de bune, este o echipa coordonata de presedintele Liviu Dragnea, de doamna Viorica Dancila si de alti colegi vicepresedinti ai acestui partid. Este extrem de putin probabil ca vreodata sa fac un pas in lateral
", a afirmat Fifor la Antena 3, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.