Presedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel la opozitie pentru o motiune de cenzura. In ceea ce oriveste demisia ministrului Educatiei, acesta a mentionat ca Liviu Dragnea s-a grabit sa il impace pe Kelemen Hunor, aruncandu-l pe Valentin Popa "ca pe o masea stricata".

"Hai sa salvam ce se mai poate!
Chiar nu putem face nimic?
Stam cu mainile in san?

Dragnea ne vinde bogatiile tarii, ne scoate din Europa, face trafic cu limba romana, iar noi inca visam la opozitia unita?

Imediat ce Kelemen Hunor a dat semne de suparare pentru o ordonanta privind folosirea limbii oficiale a statului roman in clasele minoritatilor nationale, Dragnea s-a grabit sa-l impace. L-a chemat la ordine pe ministrul Educatiei si l-a revocat pe loc. L-a aruncat din Guvern, ca pe o masea stricata, la cererea expresa a UDMR. Totul, pentru un nenorocit de vot, in Parlament, spre a trece legile dictate de el, pentru interesul lui si numai al lui.

Asa ajungem ca, pe mana lui Dragnea, sa ne jucam Tara si sa umilim limba romana in invatamant. Ne batem joc de Constitutia Romaniei, de valorile noastre identitare doar ca sa-i facem pe plac unui mic dictator.

Ne ingropam ca natiune pentru a ne face pres in fata acestui personaj toxic?

Si in acest timp, ce facem noi, astia care tot clamam ca ne pasa de tara noastra? Asteptam sa pice de la sine Guvernul Dancila?

Doamne, salveaza Romania, ca noi nu mai stim ce facem! Fac inca un apel la opozitie. Hai cu motiunea de cenzura, sa salvam ce se mai poate!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.