Fostul presedinte Traian Basescu solicita din nou, motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

"Sa-i luam pixul lui Dragnea!

Vrei sa exploatezi gaze din Marea Neagra, te duci la Daddy; Vrei sa cumperi rachete Patriot, te duci la Daddy; Vrei sa construiesti corvete, te duci la Daddy; Vrei sa echipezi masinile de lupta cu turelele din Israel ,te duci la Daddy; Vrei bani de la guvern pentru proiecte locale de dezvoltare, te duci la Daddy; Vrei sa fii ministru, te duci la Daddy; Vrei sa fii sef prin parchete, te duci la Daddy; Vrei sa fii sef la Jandarmerie, te duci la Daddy; Vrei ca Limba Romana sa nu mai fie invatata in scoli, te duci la Daddy; Vrei sa muti o ambasada, te duci la Daddy. Refuz sa cred ca Romania poate deveni Daddy SRL.

Pentru a preveni un dezastru al tarii, singura solutie este sa-i luam pixul din mana acestui Dragnea si asta inseamna motiune de cenzura si caderea Guvernului Dancila. Alta cale nu exista. Macar sa incercam", a scris Traian Basescu intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.