Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri, ca nu are "niciun fel de emotie" cu privire la o posibila remaniere.

"Toata lumea este supusa unei evaluari, este un lucru firesc, nu mi se pare nimic deosebit. (...) Sunt foarte la curent cu tot ce se discuta, dar nu pun mare pret pe ce se discuta. (...) Nu am niciun fel de emotie", a spus Melescanu, la sediul ONU, potrivit dcnews.

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca apreciaza ca foarte buna activitatea ministrilor din formatiunea sa si considera ca nu sunt motive pentru a fi inclusi pe o lista de remaniere.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat saptamana trecuta ca o remaniere guvernamentala a ministrilor din partea PSD va avea loc in cadrul unei sedinte a CExN care va fi organizata dupa referendumul pentru redefinirea familiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.