Referitor la declaratiile liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei, ministrul de Interne sustine ca declaratia fostului sef al Executivului se inscrie in nota in care acesta "imbraca iesirile publice" din ultimul timp.
"Nu am avut timp sa il urmaresc pe domnul Ponta, cred ca este o declaratie care in ultima perioada e in nota in care imbraca iesirile publice. Este parerea dansului, de ce ar trebui sa o comentez eu? Sunt convinsa ca cunoasteti si astazi am fost, alaturi de colegii mei, in Comisia de aparare din Senat si cred ca foarte multe dintre scenariile iscate pe marginea acestui subiect, lansate in ultima vreme, au fost desfiintate, daca pot sa spun asa.

Si astept ca lucrurile sa intre pe un fagas normal pentru ca, pana la urma, exista o ancheta in curs, mi se pare absolut firesc sa privim acel eveniment cu echilibru si sa asteptam ca organele competente sa stabileasca vinovatii, daca exista. Mi-as dori, si intr-o parte si in alta, pentru ca sunt foarte interesata ca cei care au provocat violente, ca cei care si-au dorit cu orice chip sa intre intr-o institutie a statului, sa raspunda pentru asta",
a spus Carmen Dan, conform dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.