Senatorul PSD, Serban Nicolae, a avut o iesire necontrolata in Comisia de Aparare a Senatului si l-a intrerupt pe un senator al Opozitiei, care l-a intrebat pe seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, despre dezinformarile care au aparut, dupa protest, cu privire la starea medicala a jandarmeritei ranite in altercatie.

In dorinta de a incheia rapid discutia, Serban Nicolae l-a apostrofat pe membrul Opozitiei si si-a incheiat terminat cu o izbucnire nervoasa catre acesta.

"Va doresc sa aveti o persoana de sex feminin in familie care sa fie lovita precum jandarmerita, sa vedem atunci daca mai sunteti asa ingrijorat de dezinformari", a spus Serban Nicolae, potrivit Digi24.

Serban Nicolae este recunoscut pentru iesirile necontrolate la adresa adversarilor politici. El a devenit celebru ca ”soferul lui Catalin Voicu”, gratie unei fotografii care il arata la volanul masinii cu care fostul senator PSD se ducea la arestul preventiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.