Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatorul Cristina Tarcea, a afirmat marti ca nu a facut demersuri legale dupa ce in spatiul public au parut informatii potrivit carora ar fi participat la intalniri in case conspirative, pentru ca a constatat ca „toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel”.
"La un moment dat intentionam (sa se adreseze autoritatilor – n.r.), dar urmarind realitatea romaneasca am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel. Mi s-a parut o gluma buna si nu am vrut sa intru in acest joc" a spus Cristina Tarcea marti, intrebata fiind daca a facut demersurile legale dupa ce in presa au aparut date potrivit carora ar fi participat la intalniri care au avut loc la vile de protocol, date pe care Tarcea le-a infirmat la acel moment.

De asemenea, presedintele ICCJ a adaugat ca "nu e timpul pierdut" pentru "tot felul de demersuri legale" in aceasta privinta, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.