Tutuianu a reactionat si fata de evenimentul din weekend, cand mai multi protestatari au mers dupa presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, pana la locuinta acestuia, acuzandu-l ca face politica PSD.

Este un atac fara precedent pe care l-au avut unele persoane asupra presedintelui CCR. Intr-un stat de drept, presedintele CCR trebuie sa se bucure de protectia statului, asemenea atacuri la adresa unui demnitar sunt inacceptabile. Procurorul General al Romaniei avea obligatia sa reactioneze la fel de prompt precum au fost alte situatii care i-au fost mai convenabile”, a declarat fostul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, in Parlament, potrivit News.ro.

El cere Parchetului General sa verifice sursele de finantare ale miscarii #rezist si DIICOT sa verifice daca membrii acestui grup consuma sau fac trafic de droguri.

Parchetul General sa verifice sursele de finantare ale miscarii #rezist. Parchetul General si DIICOT sa analizeze in ce masura acesti membri ai acestei miscari se fac vinovati de consum si eventual trafic de droguri”, a mai spus Tutuianu.

Presedintele asociatiei Evolutie in Institutie, Cristian Dide, a proiectat sambata nopatea mesajul ”Jos PSD” pe cladirea Parlamentului in timpul festivalului iMapp Bucharest, apoi a mers dupa presedintele CCR, Valer Dorneanu, pana la locuinta acestuia, impreuna cu alte cateva persoane care i-au reprosat acestuia ca face politica PSD, dupa cum reiese dintr-un filmulet postat pe Facebook.