Senatorul PSD de Dambovita, Titus Corlatean a spus ca nu crede ca in urma sedintei Comitetului Executiv al partidului vor exista repercusiuni asupra organizatiei judetene a PSD Dambovita.

"Nu cred si am motive sa nu cred. Multi emit opinii despre acest partid sau baga batul prin gard. Am si eu vreo 17 ani in acest partid. Am mai trecut prin momente cand au fost dezbateri, unele extrem de tensionate, unele de 8-9 ore, totusi libertatea de exprimare in partidul asta este un bun castigat si chiar daca uneori poate aparea ca fiind nu stiu ce evolutie dramatica (...). Nu ma astept (la repercusiuni, n.r.), in conditiile in care organizatia Dambovita a fost, este si va fi una dintre cele mai performante ale PSD'', a spus Corlatean, potrivit stiripesurse.ro.

Corlatean a mentionat ca la CEx a fost o discutie necesara, ''cel putin cu privire la unele dintre teme''.

''Faptul ca s-au discutat teme in CEx legate de calitatea guvernarii, de exemplu, si calitatea profesionala, expertiza unor ministri si necesitatea remanierii mi se pare un lucru firesc. Dincolo de aspectele astea care au aparut in spatiul public, a fost o discutie necesara, cel putin cu privire la unele dintre teme si ma astept ca tema asta a remanierii, de exemplu, sa fie tratata foarte serios pentru ca asteptarile noastre sunt mari. Guvernul a produs rezultate bune macroeconomice, pe chestiuni legate de venituri si de pensii, dar asteptam mai mult in ce priveste investitiile publice, asteptam mai mult in ce priveste infrastructura, la modul in care unii ministri gestioneaza domeniile pe care le au, la cum comunica public'', a precizat Titus Corlatean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.