Presedintele formatiunii Pro Romania, Victor Ponta propune schimbarea regulamentului Camerei Deputatilor, pentru ca presedintele acestui for sa poata fi revocat daca o treime dintre deputati doresc acest lucru.

Victor Ponta a spus ca va discuta schimbara regulamentului si cu parlamentari social-democrati, pentru ca, in opinia sa, sunt multi deputati anti-Dragnea si mai este nevoie de votul a 10-15 deputati din PSD pentru a avea majoritatea necesara schimbarii regulamentului.

"E foarte posibil in contextul actual sa obtinem majoritatea. Exista o majoritate anti-Dragnea si trebuie sa pornim de aici", a spus Ponta.

Ponta propune ca la conducerea Camerei Deputatilor sa fie numit un parlamentar din PSD sau care este acceptat de toata lumea, inclusiv de PSD.

"Nu putem sa mai lasam Camera Deputatilor sa fie locul unde se blocheaza legi pe criterii personale, se vand functii, se vand sali - dovada ca noi tot nu avem sala", a spus Victor Ponta, potrivit Digi24.

Citeste si: PNL ar putea initia un proiect de revocare a lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.