Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat luni ca nu ii este teama de o posibila remaniere guvernamentala.

Intrebat de jurnalisti daca este multumit de activitatea sa, el a raspuns: "Nu cred ca e normal ca un om politic sa fie vreodata multumit, mai ales un ministru, de ceea ce face. Daca esti multumit de ceea ce faci inseamna ca nu ai ce sa cauti in acea pozitie. Nu, oricat as face de mult, voi fi tot timpul nemultumit, pentru ca tara asta are nevoie de multe".

El a precizat ca nu are de ce sa se teama pentru functia sa, scrie Agerpres.

"Nu am de ce sa ma tem. Este foarte bine ca se face o analiza, este foarte normal sa se faca o analiza la fiecare minister in parte, pentru fiecare ministru in parte. Teama sa imi fie nu", a afirmat Teodorovici, prezent la deschiderea anului universitar la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Vineri seara, la finalul Comitetului Executiv National al PSD, liderul social-democratilor Liviu Dragnea a declarat ca o remaniere guvernamentala a ministrilor din partea PSD va avea loc in cadrul unui CExN care va fi organizat dupa referendumul pentru redefinirea familiei.

"Oricum, doamna prim-ministru incepuse o evaluare a ministrilor, care este in desfasurare, si dupa referendum vom avea un Comitet Executiv National, care va hotari cine din partea Partidului Social Democrat sau pe locurile Partidului Social Democrat va mai ramane in Guvern, cine nu", a precizat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.