Siegfried Muresan si-a depus candidatura luni pentru un nou mandat de europarlamentar in cadrul cursei interne a PNL.

"Mi-am depus candidatura pentru viitorul mandat de membru al Parlamentului European.

In urmatorii cinci ani trebuie sa punem bazele unei noi Uniuni Europene, mai puternice, mai sigure si mai apropiate de oameni. Este important ca Romania sa trimita in Parlamentul European oameni politici care sa reprezinte tara cu profesionalism si cinste, politicieni capabili sa includa interesele Romaniei si ale romanilor pe lista prioritatilor europene. Romania trebuie sa fie reprezentata de oameni politici credibili in Parlamentul European. Partidul National Liberal trebuie sa fie un etalon in acest sens.

Privind in jurul nostru, observam ca Romania este inconjurata de o serie de pericole carora le putem face fata doar alaturi de celelalte state membre ale Uniunii Europene: agresivitatea Federatiei Ruse, instabilitatea din Orientul Mijlociu, terorismul, migratia ilegala si populismul extremist. In acelasi timp, cetatenii Romaniei aspira spre un mod de viata european, bazat pe acces la educatie, sanatate, prosperitate, siguranta, domnia legii si buna guvernare. Pentru a putea face fata provocarilor care ne inconjoara si pentru a putea oferi romanilor standardul de viata european la care aspira, buna reprezentare a Romaniei in Parlamentul European este esentiala. Avem nevoie de experienta temeinica in relatii internationale si in politici publice europene, capacitate de a influenta decizii si continuitate.

De aceea candidez" a scris Siegfried Muresan intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.