Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat luni ca "este foarte important" ca Parchetul General sa efectueze o ancheta referitoare la sursele de finantare a miscarii #Rezist.

"Cred ca este foarte important ca Parchetul General sa efectueze o ancheta privind sursele de finantare a miscarii #Rezist, pentru ca au aparut pe piata foarte multe informatii de acest tip, dupa cum eu cred ca este foarte important ca Parchetul General si DIICOT sa analizeze in ce masura anumiti membri ai acestei miscari se fac vinovati de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie sa ne preocupe si care tin de agenda publica imediata", a spus Tutuianu, la Parlament, potrivit Agerpres.

Acesta a facut referire si la presedintele CCR, Valer Dorneanu, care, potrivit unor informatii aparute in presa, ar fi fost hartuit in urma cu o zi de protestatari #Rezist.

"CCR este garantul stabilitatii statului roman si respectarii Constitutiei. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar, intre primii in statul roman, sunt inacceptabile. In acest context, cred ca procurorul general al Romaniei avea obligatia sa reactioneze la fel de prompt ca in alte situatii care i s-au parut mai convenabile si cred ca trebuia sa deschida o ancheta penala si sa ia masurile legale care se impun", a precizat Tutuianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.