Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea a declarat luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu crede ca se va ajunge la excluderea sa din partid.

"Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, mi-oi duce crucea, dar sper sa nu se intample asa ceva si eu apreciez faptul ca toti colegii mei au considerat ca nu se pune problema ca eu sa fiu exclusa. Eu nu am facut altceva decat sa afirm, poate in anumite situatii putin pe o tonalitate mai ridicata sau patimasa, dar asa trebuie sa fie politicienii in slujba cetatenilor, faptul ca in paralel cu aceasta lupta extrem de corecta impotriva abuzurilor care s-au petrecut in anii anteriori si a imixtiunii in actul de justitie, trebuie sa ne ducem la indeplinirile angajamentele fata de cetateni", a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Cand a fost intrebata cum isi explica faptul ca initiatorii scrisorii prin care se cerea demisia lui Dragnea din functiile detinute au ramas fara sustinerea anuntata inaintea Comitetului Executiv de vineri, Firea a afirmat ca au fost 25 de semnaturi pe declaratie, 17 la intalnirea dinaintea CEx, iar in sedinta au ramas 11.

"Au fost 25 de semnaturi pe declaratia comuna, la intalnirea dinainte de CEx am fost 17, in sedinta am ramas 11. Cred ca trebuie sa ii intrebati pe ei de ce au renuntat la ceea s-a stabilit de comun de acord. Eu cred ca inainte de orice trebuie sa fim demni si cred ca si domnul presedinte Dragnea au apreciat demnitatea celor care au dus demersul pana la capat si nu cred ca a avut o impresie prea buna fata de cei care, din diferite motive, pana la urma nu au mai sustinut cu fermitate ceea ce declarasera initial. Normal ca am fost surprinsa, dar asta e viata politica, nu este atat de usoara. Nu ma asteptam sa iau parte la asemenea turbulente politice si nu mi-am dorit sub nicio forma sa ajung aici”, a mai spus primarul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.