Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca se va discuta despre remaniere intr-un Comitet Executiv National al partidului, dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei.

"Am tot vorbit despre cum se va face remanierea (...)Doamna prim - ministru va veni cu un set de propuneri generat de analiza pe care dumneaei a facut-o si continua sa o faca pana la momentul in care vom avea aceasta decizie, sigur dupa referendumul pentru familie. Si va fi o decizie foarte mult dezbatuta in CEX. Dau la o parte aceasta, ma rog, manipulare, nu schimb eu, nu, aia va fi in CEX si ii anunt pe toti ca va fi o discutie foarte serioasa si foarte dura, pentru ca nu mai poate fi un ministru, cineva, membru al Guvernului, daca nu stie sa comunice", a spus Liviu Dragnea la Antena 3, potrivit jurnalul.ro.

Presedintele PSD a evidentiat faptul ca nu mai pot ramane in guvern ministrii care nu comunica.

"M-am saturat sa fiu paratraznet, nici nu mai pot sa fac fata sa vorbesc despre toate si nici nu e treaba mea, pana la urma. Nici doamna prim-ministru nu poate vorbi despre orice, din fiecare minister, ministrul trebuie sa-si prezinte, ca sunt ministri care fug de semnatura, care fug din minister, care nu semneaza, care au delegat, care nu comunica ce fac, nu mai pot ramane acolo", a afrimat Dragnea.

Intrebat cine sunt ministrii care nu semneaza, Liviu Dragnea a raspuns ca va spune in Comitetul Executiv National, unde va avea loc o discutie foarte "serioasa".

"Va fi unul sau altul? Inca o data le spun si colegilor mei din partid si ministrilor, ca discutia va fi foarte sanatoasa, foarte serioasa si foarte adanca. Nu stiu daca va fi de opt ore, dar nu va fi asa de... Sunt ministri care nu semneaza, pur si simplu, nu isi asuma raspunderea, deleaga semnatura altcuiva sau unele actiuni chiar le blocheaza. N-are rost sa spun acum, sigur voi spune lucrurile astea acolo", a afirmat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.