Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat duminica seara ca exista un plan de destabilizare a Guvernului si a PSD, facut "in zona Cotroceniului", iar actiunile Parchetului General sunt stabilite de Laura Codruta Kovesi.
"Melescanu a dat semne ca vrea sa inceapa procedura de rechemare a lui Maior, adica sa-i ceara, sa trimita premierului, premierul la presedinte. Hop, am inteles, dosar penal. Tudorel Toader spune ca a inceput evaluarea, sper sa o termine totusi. Asa cum nu am spus cum se termina evaluarea nici la Kovesi, n-o spun nici aici, dar asta e o intrebare retorica, dar hop si lui, am inteles, dosar penal.

Vor, am inteles, s-o puna sub acuzare si pe doamna ministru de Interne. Adica toate actiunile astea fac parte din acelasi scenariu: si destabilizarea PSD si destabilizarea guvernului si intimidarea fortelor de ordine. (...) Planul e facut in alta parte, dar acum, din cate am auzit, Kovesi conduce Parchetul General acum, ea stabileste ce, cum sa se faca, am inteles ca vor sa ia dosare sau au luat dosare de la DNA, oricum...
", a declarat Liviu Dragnea, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.