Fostul premier, Victor Ponta, a scris intr-o postare pe Facebook ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de de bunul mers al tarii si de colegii lui, ar demisiona. De asemenea, el spune ca daca Dragnea cumpara voturile din CEX oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila va fi un haos si un dezastru generalizat.

"Cand persoana mea devenise o problema pentru PSD ( inculpat de DNA) am demisionat din functia de Presedinte/ am facut campanie in 2016 din pozitia de simplu membru si asa PSD a castigat Alegerile!

Datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa nu sa fie o povara pentru aceasta / sa faca un pas inapoi cand face rau si sa sprijine din alta pozitie! Cel care isi duce la dezastru Partidul pentru propria lui functie si pentru propriul interes este doar un sacal venit sa fure ceva ce nu ii apartine!

Daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa catusi de putin de PSD si de oamenii care au votat / daca i-ar pasa de bunul mers al tarii / daca i-ar pasa de colegii lui pe care ii pune sa se lupte azi intre ei - ar demisiona!

Daca insa azi Dragnea cumpara voturile din CEX oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!

Daca CEX ul PSD nu poate sa elibereze tara de Gasca lui Dragnea - atunci o vom face noi , cei de la ProRomania!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.