Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, face un apel la "ratiune si unitate" in PSD, inaintea Comitetului Executiv National al formatiunii, mentionand ca principala preocupare a partidului trebuie sa fie "actul de guvernare".

"Apel la ratiune si unitate in Partidul Social Democrat

Biroul Permanent al PES activists Romania m-a mandatat sa sustin in Comitetul Executiv National valorile social democrate si mentinerea guvernarii. Acest lucru presupune unitatea partidului.

Colegii mei spun ca este o greseala ca se vorbeste acum prea putin in spatiul public de proiecte reale de tara. De aceea, echipa PES activists Romania considera ca Partidul Social Democrat trebuie sa vorbeasca mai mult despre societate. Principala noastra preocupare trebuie sa fie actul de Guvernare cu scopul de a oferi solutii la problemele reale cu care se confrunta cetatenii in fiecare zi.

Tocmai de aici poate aparea totusi o cale spre consens. Aceasta cale nu presupune inactiune.
Aceasta cale presupune o revigorare ideologica si identitara a partidului printr-o dezbatere interna cu membrii si simpatizantii Partidului Social Democrat. Sper ca vocea ratiunii sa domine si unitatea partidului sa fie mentinuta",
a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.