Membrii Biroului Permanent Judetean al PSD Mures, reuniti in sedinta alaturi de primarii PSD din judet, au decis, joi, sustinerea presedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD, a anuntat liderul organizatiei judetene, Vasile Gliga.

"Toti participantii la sedinta au hotarat sustinerea presedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD pentru binele romanilor, binele Romaniei si aducerea la indeplinire a programului de guvernare. Au fost prezenti 12 dintre cei 16 membri ai Biroului Permanent Judetean al PSD Mures si toti primarii. Decizia a fost luata in unanimitate, toti au trimis un mesaj de unitate. Fiecare si-a spus punctul de vedere si in cele din urma toti au spus ca Dragnea a adus partidul la acest scor si a facut posibila aceasta crestere de salarii si tot ce s-a facut pentru romani si el trebuie sa mearga mai departe. Toti primarii spun ca au simtit acum, de cand am fost la guvernare, ca s-au dat mai multi bani si ca in sfarsit se simte ca se dezvolta ceva. Este vorba de 720 de milioane de euro numai pe Ministerul Dezvoltarii pe langa banii europeni pe care i-au accesat primariile", a declarat, pentru AGEPRRES, Vasile Gliga.

In privinta pozitiilor contrare din PSD, Gliga a spus ca la reuniunea Biroului Permanent Judetean al PSD Mures s-a afirmat ca "tocmai cei care au beneficiat de functii si de bugete mai mari, exact aceia cer acum demisia lui Dragnea".

Acesta sustine ca cei mai indreptatiti sa ia o pozitie ar fi fost ardelenii, care nu au vicepremieri, nu au premier si nu "cei care chiar au fost prim-ministri sau sunt vicepremieri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.